Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Overnat i mørket

Du kan for alvor fordybe dig i mørkets magi på Mandø, når du overnatter på øen. Der er noget for enhver smag og pengepung - uanset om du foretrækker en stjernebesat himmel fra campingpladsen, i charmerende værelser, i et hyggeligt Bed & Breakfast eller i komforten af dit eget sommerhus. Lad dig inspirere her og book dit ophold direkte ved overnatningsstederne.

Hvilken overnatningsmulighed passer dig bedst?

Mandø Camping

Nyd den 2-stjernede campingplads midt i Mandø by, hvor du kan overnatte i alt fra telt over campingvogn til hytter og shelter. Den lokale ildsjæl, Ellen, bestyrer både campingpladsen, Dagli’ Brugsen og de tilhørende sommerhuse og lejligheder.

Læs mere og book din overnatning på Mandø Camping

Sommerhuse

Foretrækker du dit eget sommerhus på Mandø, kan du vælge imellem flere huse, der alle er placeret tæt på vadehavet i naturskønne omgivelser. Den lokale ildsjæl, Ellen, udlejer sommerhusene, sørger for friske forsyninger til øen og bestyrer campingpladsen.

Læs mere og book dit sommerhus på Mandø

Mandøpigens ferielejligheder

Mandøpigen er ejet af Karin og Poul Erik, som bor på deres gæstfrie gård midt i Mandø by. Her kan du vælge imellem flere skønne ferielejligheder eller et hyggeligt sommerhus.

Læs mere og book din overnatning på Mandøpigen

Hotel

Overnat trygt og dejligt på Restaurant Vadehavet, der råder over 9 dobbeltværelser med tv, bad og toilet. Du kan samtidigt få stillet sulten i restauranten, der byder på både kolde og varme retter.

Læs mere og book dit hotelværelse på Restaurant Vadehavet

Udforsk Dark Sky Park Mandø i nattens mulm og mørke

Bliv godt klædt på til at gå på opdagelse i nattens mørke. Vi har samlet de allerbedste tips og tricks til dig, når du bevæger dig ud i mørket.

Se vores guide til mørke

Få mest muligt ud af din oplevelse

Sæt dig ind i månekalenderen, den astronomiske vejrudsigt og stjerneskudskalenderen og få en magisk stjernehimmeloplevelse.

Se vores Dark Sky Park kalender